100.000+ artikelen
  De scherpste prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besli - banner familiedag

De Besli familiedag was een succes!

De Besli familiedag was georganiseerd voor de familie en vrienden van onze werknemers. Het werd tijd om het nieuwe distributiecentrum te laten zien aan de buitenwereld. 
Besli is inmiddels al 2 jaar operationeel in Heteren, sinds de opening van het pand is er veel veranderd.  

Alle kantoren en werkplekken zijn in gebruik en wij groeien/veranderen nog steeds op een positieve manier. De grootste veranderingen zijn te zien in ons magazijn, waar inmiddels automatische liftkasten staan en er elektrische karren door het magazijn rijden. Ondertussen staat het Besli logo ook op het pand en is deze vanaf de snelweg te zien!

Op de familiedag zijn ruim 300 mensen afgekomen, dit was voor ons een leuke opkomst. Wij zijn blij met alle positieve berichten en felicitaties die wij hebben ontvangen over het distributiecentrum.

Natuurlijk was er ook aan de kinderen en de gezinnen gedacht, er stond een groot springkussen in de hal en er was een suikerspinkraam. De volwassen waren wij niet vergeten, het cateringteam heeft iedereen voorzien van drank en hapjes, de frietkraam stond al klaar voor bezoekers met grote trek.  

Al om al was het een succesvolle dag en wij hopen het over een tijdje nog een keer te mogen organiseren!

Besli - de dag begint
Besli -  magazijnhal
Besli -  open dag catering
Besli -  open dag frietkraam
Besli -  Creatief parkeren
Besli -  kleine hapjes
Besli -  open dag springkussen
Besli -  open dag echte mannen