100.000+ artikelen
  De scherpste prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Banner_Schappenplan

De schappenplannen en winkelconcepten van Besli

Wil jij ook jouw schappresentatie verbeteren met een schappenplan van Besli? Bekijk dan het aanbod van onze schappenplannen in het onderstaande overzicht of bekijk de brochure met alle schappenplannen. Onze schappenplannen zijn modulair inzetbaar, hierdoor kan je zelf bepalen wat je in het assortiment opneemt.  Ben je op zoek naar iets anders? Wij leveren ook maatwerk schappenplannen en maatwerk winkelconcepten, informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling per telefoon via 026-3842111 of per mail via info@besli.nl

Nedco
WD-40
Duracell
Bewegingsmelders
Griffon
Tijdschakeling
Buitenarmatuur
Lampen
Ritsslang
Stofzuigerzakken
Werklampen
Bundelbandjes
Ledbalken
Led waterdicht
Kabelschoenen
Zaklampen
Philips batterijen
GP batterijen
Honeywell
Tafelcontactdozen
Coax
Polet
Klik aan Klik uit
UTP Kopp
Installatie
Kabelgoot
Kleine rollen snoer
Kleine rollen kabel
Kopp Schakelmateriaal

Wat is een schappenplan en wat zijn de voordelen van een schappenplan?

Een schappenplan is een bewezen manier om de schappresentatie te verzorgen. Jouw klanten hebben een bepaalde verwachting als zij op zoek gaan naar een product. Met een schappenplan van Besli zorg je ervoor dat de klant het juiste product vindt en overgaat tot aankoop. Een schappenplan brengt niet alleen gemak voor de klant, het is ook een manier om de omzet te verhogen.

Een schappenplan vind je tegenwoordig in elke winkel, van groothandel tot supermarkt tot bouwmarkt. Het is een methode om producten te verkopen en aantrekkelijk te presenteren voor de klant. Als elektrotechnische groothandel zijn wij gespecialiseerd in schappresentaties voor bouwmarkten, doe-het-zelf zaken en retail. De schappenplannen die Besli levert brengen een aantal voordelen met zich mee.

Besli schappenplan schapoplossing ritsslang

Besli denkt met jou mee!

Onze vertegenwoordigers bezoeken jaar in en jaar uit klanten die zich bevinden in de retail en doe-het-zelf sector. De ervaring heeft hen de afgelopen jaren geleerd wat wel en niet werkt in een schappenplan. Besli combineert de indeling van de schappenplannen met onze interne verkoopdata. Op deze manier zorgen wij dat het schappenplan gevuld is met hardlopende artikelen wat voor een betere goederenstroom zorgt. Met een goed schappenplan kan je zelfs 10 tot 25 procent meer rendement behalen, dat is mooi meegenomen!

Hogere klanttevredenheid

Jouw klanten hebben een bepaalde verwachting als zij op zoek zijn naar een product. Zij willen het juiste product vinden en in een oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn. Door een aanbod te creĆ«ren van A-merken en alternatieve merken geef je de klant een keus. 
Jij herinnert de klant aan hun behoeftes. Zoekt de klant een wandcontactdoos, dan hangt er in de buurt een spanningszoeker en een rolletje VD-draad. Op deze manier koopt de klant uiteindelijk meer producten. De schapoplossingen van Besli zijn zo samengesteld dat de behoefte van de klant centraal staat.


De schappenplannen van Besli zijn modulair inzetbaar. 

Niet iedereen heeft ruimte of behoefte aan een compleet schappenplan van 1 of 2 meter. Bij Besli begrijpen wij dat de verkoopruimte schaars is en dat jij zelf baas wilt zijn over jouw assortiment. Onze schappenplannen en winkelconcepten zijn daarom modulair inzetbaar. Jij hebt dan de mogelijkheid om een deel van het schappenplan op te nemen, een of meerdere modules. Met de schapoplossingen van Besli heb je minder lege vakken en schappen, een strakke presentatie en een mooie aankleding van jouw winkel. 

Een geordende en nette winkelpresentatie

Minder lege vakken en schappen, strakke presentatie en een mooie aankleding van jouw winkel. De schappenplannen van Besli zorgen dat jouw klant een duidelijk overzicht krijgt van jouw assortiment. 

Besli modulair schappenplan schapoplossing

Vragen over onze schappenplannen en winkelconcepten?

Onze schappenplannen en winkelconcepten worden continue bijgewerkt om te voldoen aan de wensen van onze klanten en de eindconsument. Heb jij nog vragen of wil je meer informatie over een schappenplan? Neem dan contact op met ons verkoopteam via 026-3842111 of mail naar info@besli.nl