100.000+ artikelen
  De scherpste prijzen
Favorieten
Winkelwagen
header_3
header_4

Besselink/Besli is een snelgroeiende technische groothandel met fysieke vestigingen in Arnhem en in Heteren. 
Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Vanuit deze basis kunnen wij een kwalitatief, 
hoogwaardig en volledig assortiment van elektrotechnische producten aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Besselink/Besli: ontstaan uit passie voor elektrotechniek en service naar de klant.

Besselink/Besli is een elektrotechnische groothandel met vestigingen in Arnhem en Heteren gericht op de totale professionele elektrotechnische markt. Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf en wij blijven een familiebedrijf, dit zie je terug in onze cultuur en onze waarden. Door onze persoonlijke benadering blijven wij groeien als groothandel en dit doen wij gezamenlijk met onze klanten. Besselink richt zich op de complete installatiebranche en Besli focust zich op de retailmarkt/B2B en wederverkoop. Op deze manier kunnen we onze focus spreiden om de beste service te bieden.

Van ZZP'ers tot de grote installateur en van de kleinste tot de grootste retailers, wij voorzien in heel Nederland iedereen van de beste producten en dat extra beetje service om je bestelling tot een succes te maken. Dit doen wij altijd en voor iedereen met een glimlach! 

Besselink/Besli zet net die extra stap voor jou!

Wij zijn een elektrotechnische groothandel met de scherpst mogelijke prijzen voor ons uitzonderlijk breed assortiment bestaande uit A-merken en huismerken. De artikelen van ons huismerk importeren wij zelf en zijn met de grootste zorg samengesteld. Door middel van een interne kwaliteitscontrole voor onze import artikelen staan wij garant voor de kwaliteit. Onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en d.m.v. ons eigen ERP systeem en logistiek distributiecentrum zorgen wij ervoor dat je orders zo snel mogelijk bij jou geleverd worden.

Besselink en Besli blijven continu naar jou als klant luisteren en wij doen er alles aan om jouw wensen te vervullen en vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij kunnen kant-en-klare schappenplannen aanleveren of deze modulair op maat samenstellen. Dit doen wij reeds voor inkooporganisaties en retail klanten. Wij bieden dropshipment zendingen aan en wij bouwen groepenkasten op maat. Wil je hier meer informatie over? Zie onderaan deze pagina of beter bel 026-3842111. Wij vertellen er graag meer over.

Wij bieden onze data via 2BA. Het voordeel voor jou is dat de product- en prijsinformatie direct beschikbaar is. Ook kunnen wij automatisch orders verwerken die via e-mail worden verzonden en hebben we een koppeling met Syntess software.

Besselink/Besli doet er alles aan om jouw bestelling tot een succes te maken.

Dankzij een gedreven team van meer dan 100 medewerkers doen wij er alles aan om jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Nadat jij een bestelling hebt geplaatst gaat deze langs de verkoopafdeling. Daarna gaan de medewerkers uit het magazijn direct aan de slag om deze order te picken, te verzamelen en vervolgens in te pakken. De bestelling gaat vervolgens met de transportdienst mee om zo de reis af te ronden.

Bij ons krijg je een persoonlijke service van onze technisch onderlegd personeel, bel je naar Besselink/Besli dan krijg je geen keuzemenu maar een vakman aan de telefoon met verstand van elektrotechniek. Wij zetten voor jou die extra stap en denken mee voor de juiste oplossing.  

Bij Besselink en Besli kan je altijd langskomen, bij Besselink zelfs op zaterdag, om jouw bestelling op te halen. Door gebruik te maken van ons Pick & Go systeem kun je jouw pakket dezelfde dag nog ophalen. Geef jouw bestelling telefonisch door en vermeld dat je gebruik wilt maken van het Pick & Go afhaalpunt. Na 30 minuten ligt je bestelling klaar bij het afhaalpunt en kan je deze ophalen.

1296x50_Balk_Besli
700x600_Button

Wil jij ook jouw schappresentatie verbeteren met een modulair schappenplan van Besselink/Besli? Bekijk dan het aanbod van onze schappenplannen in het overzicht op deze pagina

700x600_Button_2

Op jouw naam producten verzenden vanuit Besselink/Besli? Dat is mogelijk met de dropshipping service van Besselink/Besli. Jij hoeft geen fysieke voorraad te houden en het verzenden word door ons service-groepenkasten-en-pv-verdelersgeregeld. Wat dropshipping precies is en hoe het werkt, kan je hier vinden.

700x600_Button_3

Bij onze elektrotechnische groothandel ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een groepenkast. Wil je een groepenkast vervangen, uitbreiden of samenstellen dan kan je bij onze paneelbouw terecht voor advies. Meer informatie.

700x600_Button_4

Wij leveren alles op het gebied van elektrotechnische materialen zoals installatiemateriaal, kabels, verlichting en armaturen. Van A-merken tot huismerken, je kan ze allemaal vinden. Begin met winkelen!

1296x50_Balk_Infomartie
Bottom2_button2

Op zoek naar een leuke baan bij een elektrotechnische groothandel? Dan ben je bij Besselink/Besli aan het goede adres! Wij zijn regelmatig op zoek naar vakmensen die onze teams komen versterken! Werken voor Besselink/Besli betekent dat je komt te werken in een innovatief bedrijf met een informele cultuur, een perfecte plek waar jij je thuis voelt!

Klik hier om de actieve vacatures te bekijken

Bottom2_button

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwste ontwikkelingen binnen Besselink/Besli en producten.

Bekijk hier alle nieuwsartikelen