100.000+ artikelen
  De scherpste prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besli - dropshipping banner

Dropshipping met Besli. Jij verkoopt en Besli zorgt voor de rest!  

Besli biedt vanaf nu dropshipping aan alle klanten. Met dropshipping krijg je beschikking tot de voorraad van Besli en hoef je zelf geen voorraad aan te leggen. Jouw klant besteld op jouw webshop of e-marktplaats, jij bestelt de producten bij Besli en wij zorgen voor de bestelling en levering van de producten aan jouw klant. Natuurlijk in een blanco doos en pakbon met jou naam en logo als afzender! Dropshipment is voor iedereen beschikbaar en zeer eenvoudig te selecteren in onze webhop. Ben je benieuwd hoe dropshipment werkt? Lees dan hieronder verder!

Hoe werkt dropshipping/dropshipment?

Stap 1 de klant

De klant komt op jouw website terecht en hij bestelt hier een aantal producten uit het assortiment van Besli.

Stap 1 Jij bestelt bij Besli

Jij plaatst vervolgens een bestelling bij Besli met de producten die jouw klant heeft gekocht. Klik hier voor de uitleg om dropshipping te selecteren.

Stap 3 Besli verwerkt de order

Besli verzamelt de producten van de bestelling en verpakt deze in een blanco doos; er wordt een pakbon toegevoegd met jouw bedrijfsnaam, adres en logo. Benieuwd naar de pakbon? Klik hier voor een voorbeeld!

Stap 4 Besli zorgt voor de levering

Besli zorgt voor de levering van de producten. De eindklant weet niet dat de producten door ons zijn geleverd.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten of gebruik maken van onze dropshipment service? Neem dan contact op met onze verkoop via 026-3842111 of mail naar info@besli.nl.