100.000+ artikelen
  De scherpste prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besli_Nieuws_RealisatiePand

We gaan verhuizen!

Besli is hard aan het groeien en ons huidige pand biedt niet genoeg ruimte om deze groei te faciliteren. Het gebrek aan ruimte belemmert ons momenteel om efficiƫnt te werken en beperkt onze capaciteit om nieuwe klanten optimaal te helpen. Daarom streven we ernaar om een nieuw pand te realiseren dat ons de benodigde ruimte biedt om onze activiteiten uit te breiden en onze groeiplannen te verwezenlijken.

In ons huidige pand is bijna geen ruimte meer, er staan regelmatig pallets met artikelen tussen de stellingen omdat er weinig tot geen ruimte meer is om het te verzamelen. Dit werkt natuurlijk niet optimaal en verstoord het bestelproces van jou; de klant. Daarbij willen we ook moderniseren om het proces nog sneller en makkelijker te maken.

oude_situatie

Ons nieuwe pand

Ons nieuwe pand in Heteren heeft meer dan genoeg ruimte om uit te breiden en onze toekomstige plannen uit te voeren. We proberen ons steeds te blijven verbeteren en te ontwikkelen om het ons, maar ook jou als klant, steeds makkelijker te maken. Doormiddel van dit nieuwe pand kunnen wij een stap zetten in de juiste richting.

Hieronder vind je een klein overzicht van ons nieuwe pand, ook kan je de YouTube video hiernaast bekijken over de opbouw en realisatie van het nieuwe pand van Besli.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopafdeling via 026-3842111 of mail naar info@besli.nl. 

Nog geen klant? Vraag dan een account aan via de aanmeldpagina.

Hal1
Kardex
Inpak
Pand