100.000+ artikelen
  De scherpste prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besli - uitbreiding logistiek centrum

Besli groeit! Weer twee automatische shuttles erbij!

Wij zijn enorm trots op de stappen die onze organisatie de afgelopen twee jaar heeft gemaakt, en wij delen dit nieuws graag! Wij hebben vorige maand twee nieuwe automatische shuttles in gebruik genomen. In totaal hebben wij nu zes shuttles en drie liftkasten. De liftkasten en shuttles stellen ons in staat om sneller en efficiënter orders te verzamelen. Hierdoor kunnen wij ook sneller orders versturen. Meer weten over de stappen die wij hebben gemaakt? Lees dan verder!

Besli man tekst2


Een kleine samenvatting

  • Begin 2020 hebben wij ons nieuwe distributiecentrum in gebruik genomen.
  • In juni 2020 zijn wij begonnen met de bouw van drie automatische liftkasten, op deze manier konden wij onze levertijd verkorten en onze uitleveringsgraad verhogen.
  • In juli 2021 waren het aantal orders bij Besli in zulke aantallen toegenomen dat er vier shuttles bij zijn gekomen, wederom om de snelle levertijd van Besli te waarborgen.
  • In september 2021 heeft Besli een nieuwe website en webshop in gebruik genomen om het bestelgemak te vergroten.
  • In juni 2022 hebben wij meerdere orderpickwagens in gebruik genomen en een sealapparaat. Een flinke vermindering in de fysieke belasting voor onze collega's!

Upgrades!

Inmiddels zijn wij weer één jaar verder en wij groeien nog steeds! Daarom hebben wij er nog twee automatische shuttles bijgebouwd (en dit zijn zeker niet de laatste upgrades aan ons distributiecentrum).  

Liftkasten en shuttles, wat zijn dat? 

Je vindt ze in distributiecentra en grote magazijnen. De liftkasten zijn geautomatiseerd waardoor onze magazijnmedewerkers vanuit een locatie een heleboel artikelen kunnen picken. Voor onze werknemers neemt dit werkdruk weg, voor onze klanten betekent dit een snellere levertijd!

Het verhaal is leuk, maar de foto’s zijn nog veel leuker! Hieronder staan de foto’s van de bouw van onze shuttles, inclusief de uitbreiding van de laatste twee shuttles! Wij zitten nu op negen liftkasten en shuttles en wie weet, misschien zijn het er volgend jaar wel 12! 

Besli - liftkast
Besli Kardex Shuttle 1
Besli - bouw van een shutle
Besli - Kardex schap
Besli - zes shuttles
Besli - Binnenkant kast

Klaar voor een snelle levering?

Dit bericht staat helemaal in het kader van groeien, groei jij met ons mee? Besli staat voor een breed assortiment tegen een scherpe prijs. Wil jij hiervan profiteren? Bestel dan direct in onze webshop. Heb je nog geen account? Vraag dan hier een account aan. 

Naast onze standaard services bieden wij ook dropshipping aan al onze klanten, wil je daar meer over weten? Lees dan dit bericht. 

Voor retailers bieden wij schappenplannen aan, de best verkopende producten voor jou geselecteerd en gepresenteerd in een bewezen schappenplanconcept. Met meer dan 25 schappenplannen zit er ook wat tussen voor jou! 

Heb jij nog vragen na het lezen van dit bericht, of wil je een offerte op maat aanvragen? Bel dan naar 026-3842111 of mail naar info@besli.nl. Onze verkopers staan voor jou klaar!

Besli Seal apparaat